Om DTK Road A/S

Hvem er vi

DTK Road A/S er et datterselskab i DTK Group. Vi er udspringer af Dansk Transport Kompagni, hvorfor vi har over 30 års erfaring med ærlighed, godt købmandskab, stolthed og teamplay som de bærende elementer i vores bagage. Den ærlige og kundeorienterede tilgang til opgaverne har altid præget vores tilgang til kunderne og sådan er det fortsat.

DTK Group arbejder ud fra en partnerskabsmodel, hvor selskaberne i gruppen har erfarne, ambitiøse og passionerede medarbejdere som medejere. Det betyder, at DTK Road A/S udover tørgodstransport over hele Tyskland og Nordeuropa, også tilbyder et bredt udvalg af løsninger indenfor køle- og frysetransport, tidskritisk transport af ferskvarer, samt speditions- og lager/logistik-opgaver gennem vores søsterselskaber både herhjemme og i udlandet.

Værdier

Hos DTK Road lever vi efter devisen, “vi siger hvad vi gør, og vi gør, hvad vi siger”. Dette indebærer, at du som kunde altid kan stole på den aftale vi har indgået, og du altid kan være sikker på, at vi løser din transportopgave, så den passer netop til det behov, du har. Hos os er et ord et ord og en aftale altid en aftale – også selvom den indebærer ydelser fra andre af firmaerne i vores moderselskab DTK Group. Af denne årsag er nogle af vores kerneværdier tillid, pålidelighed og god kommunikation. Dette vil sige, at du også altid kan ringe til os og være sikker på, at der er én, der tager telefonen, samt at du hele vejen igennem processen vil blive opdateret og informeret omkring din fragt. Dette kalder vi “kvalitet hele vejen”, og er noget, vi er stolte af at leve op til.

Administerende direktør

Spørgsmål?

Er du i tvivl om noget?
Vi hører gerne fra dig!

Bobby Helberg
Managing Director

T: +45 73 67 02 40
E: info@dtk-road.dk