Om DTK Road A/S

Din trygge samarbejdspartner inden for transport og spedition af tørgods

Skal du have kørt stykgods til, fra eller mellem Tyskland, Benelux og Skandinavien er DTK Road A/S det oplagte bud på din transportløsning, uanset om vi taler stykgods, delpartier (LTL) eller hele vognlæs (FTL). Med mere end 100 lastbiler konstant på vejen kan vi klare alle dine udfordringer. Så kontakt os med det samme, uanset størrelsen på din transportopgave.

Hos os får du en anderledes, positiv og præcis oplevelse, hvis du lader DTK Road A/S stå for transport af jeres tørgods mellem Nordeuropa, Danmark og Skandinavien. Vi kan også håndtere alt det nødvendige told- og andet papir- og godkendelsesarbejde omkring din transport, ligesom vi kan løse alle mulige andre transport-, samt lager- og logistikopgaver via vores søsterselskaber i DTK Group.

Hos DTK Road A/S får du altid løst din transportopgave, sådan som den er blevet aftalt. Vi gør nemlig det, vi siger. Det kan vi, fordi din faste kundekontakt har de nødvendige beføjelser til at få gjort tingene, sådan som I er blevet enige om. Vi bruger ikke et call-center eller har nogen siddende, der ikke har mange års erfaring med transport.

Derfor kan du altid være sikker på, at vi løser din transportopgave, så den passer netop til det behov, du har. Hos os er et ord et ord og en aftale er altid en aftale – også selv om den indebærer ydelser fra andre af firmaerne i vores moderselskab DTK Group.

Samtidig kan du følge dit tørgods hele vejen, fra vi får læsset det på en af vores biler og til det er læsset af igen ved destinationen. Alle vogne er udstyret med den nyeste GPS-teknologi og kommunikationsudstyr. Du er altid i total kontrol og opdateret med, hvor langt godset er kommet.

Bygger på mere end 30 års erfaring

DTK Road A/S er et datterselskab i DTK Group. Vi er udspringer af Dansk Transport Kompagni, hvorfor vi har over 30 års erfaring med ærlighed, godt købmandskab, stolthed og teamplay som de bærende elementer i vores bagage. Den ærlige og kundeorienterede tilgang til opgaverne har altid præget vores tilgang til kunderne og sådan er det fortsat.

DTK Group arbejder ud fra en partnerskabsmodel, hvor selskaberne i gruppen har erfarne, ambitiøse og passionerede medarbejdere som medejere. Det betyder, at DTK Road A/S udover tørgodstransport over hele Tyskland, Benelux og Skandinavien også tilbyder et bredt udvalg af løsninger indenfor køle- og frysetransport, tidskritisk transport af ferskvarer, samt speditions- og lager/logistik-opgaver gennem vores søsterselskaber både herhjemme og i udlandet.

En samarbejdspartner du kan vokse med

Det betyder, at vi altid kan være behjælpelige med jeres transport- og logistikopgaver. Også når I bliver større og f.eks. får behov for at outsource jeres lager- og logistikopgaver, hvis I skal bruge ekstra lagerplads i en periode, eller I får nye behov inden for transport og spedition. Vi kan løse det hele – hver gang!

Derfor er DTK Road A/S en samarbejdspartner, du kan vokse med, eller kan træde til, hvis der opstår et akut eller midlertidigt behov for transport- og logistikløsninger. Bare ring til din faste kundekontakt. Så finder vi en løsning!

Administerende direktør

Spørgsmål?

Er du i tvivl om noget?
Vi hører gerne fra dig!

Bobby Helberg
Managing Director
T: +45 73 67 02 40
E: info@dtk-road.dk

DTK Road A/S
Dalgårdsvej 7
DK-8220 Brabrand
CVR nr. 37785210

Tlf. +45 73 67 02 40
Fax +45 73 70 93 71

www.dtk-road.dk
info@dtk-road.dk

DTK Road A/S
Greve Main 38
DK-2670 Greve
CVR nr. 37785210

Tlf. +45 73 70 92 70
Fax +45 73 70 93 71

www.dtk-road.dk
info@dtk-road.dk