Kontakt DTK ROAD A/S

Har du brug for at få leveret tørgods som enten stykgods, delpartier eller hele vognlæs til en hvilken som helst destination i Tyskland, Benelux eller Skandinavien? Så er det en god ide at kontakte os hos DTK Road A/S. Vi råder over mere end 100 biler, der leverer transportløsninger til alle brancher og godstyper inden for tørgods. Så uanset hvilke former for tørgods du skal have transporteret, kan vi levere den rigtige løsning til dit transportbehov.

DTK Road A/S leverer transport- og speditionsopgaver inden for tørgods til og fra danske virksomheder eller kører mellem destinationer i Nordeuropa og Skandinavien. Med over 100 køretøjer på vejene har vi altid en bil i nærheden, der kan klare transporten af stykgods, delpartier (LTL) eller hele vognlæs (FTL).

DTK Road A/S er datterselskab i DTK Group, der fokuserer målrettet på at skabe transport- og logistikvirksomheder, som er det stærkeste led i logistikkæden. Firmaet har rødder i Dansk Transport Kompagni, og har eksisteret siden 1991.

Så med DTK Road, får du ikke alene sikkerhed for, at vi altid henter, transporterer og leverer til tiden. Du får også mulighed for at trække på de transport-, spedition-, lager- og logistikløsninger, vi har samlet i DTK Group.

Alt sammen kan bestilles gennem din faste kundekontakt, der gennem vores flade organisationsstruktur i gruppen har alle de nødvendige beslutningskompetencer til at kunne aftale den mest optimale transport- og lagerløsning for netop dine varer – uanset hvilke behov du måtte have.

Så vil du have den mest optimale transport- eller logistikløsning hver gang, så kontakt:

Kontakt os

Afdeling Aarhus: 

DTK Road A/S
Dalgårdsvej 7
DK-8220 Brabrand
CVR nr. 37 78 52 10

Tlf. +45 73 67 02 40
Fax +45 73 70 93 71

info@dtk-road.dk

Afdeling København: 

DTK Road A/S
Greve Main 38
DK-2670 Greve
CVR nr. 37 78 52 10

Tlf. +45 73 70 92 70
Fax +45 73 70 93 71

info@dtk-road.dk

E-mail til regninger:
finance@dtk-road.dk

Øvrige henvendelser:
admin@dtk-road.dk

Uden for normal arbejdstid henvises altid til vagthavende speditør.

Vi er en del af noget større

DTK Road A/S er en del af DTK Group, der består af en lang række transport-, speditions- og lager/logistikløsninger. Gennem vores søsterselskaber i DTK Group råder vi over mere end 450 lastbiler med alle former for specialtransportløsninger, lige som vi har mulighed for at tilbyde forskellige lagerløsninger i både ind- og udland.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld venligst denne form, så vil vi straks tage kontakt til dig! Du kan altid ringe til os på +45 7367 0240  hvis du har spørgsmål, vi sidder klar til at svare dig.