Delpartier – LTL-transport

Delpartier og stykgods – LTL-transport

Ligegyldigt om du har behov for at få transporteret stykgods eller delpartier til destinationer i Nordeuropa eller Skandinavien, er DTK Road A/S den rigtige transportpartner. Vi råder over mere end 100 køretøjer med daglige afgange til destinationer overalt i de nordiske lande, Benelux og Tyskland. Så vi har altid en bil, der skal i den retning, du har brug for. Kontakt os i dag og få en plads på den næste afgang.

Skal du sende eller hente stykgods eller delpartier – de såkaldte Less than Truck Load eller LTL-transporter – til eller fra en kunde eller samarbejdspartner overalt i Skandinavien, Tyskland eller Benelux-landene, så har du brug for en transportpartner, der kan levere tørgodset sikkert og rettidigt. Samtidig er det rart, hvis du kan følge godset på hele turen, og får besked, så snart det er afleveret hos kunden.

Vælger du DTK Road A/S som din transportpartner af delpartier eller stykgods, er du sikker på, at vi lever op til alle dine ønsker. Samtidig kan du være sikker på, at godset bliver afhentet og leveret til aftalt tid. Vi tilbyder transport af alle former for delpartier (LTL) og stykgods

Vi kører alt inden for LTL partier og stykgods

Hos DTK Road A/S er vi specialister i kørsel med alle former for tørgods, som f.eks:

 • papir
 • byggematerialer
 • elementer til vindmølleindustrien
 • stål
 • maskiner
 • industrigods
 • farligt gods

og alle mulige andre typer tørgods. Skulle du få brug for at få kørt andet end tørgods eller brug for at få leveret noget til resten af Europa, så kan vi også klare det via søsterfirmaerne i DTK Group, som er vores moderselskab. Tilsammen råder vi over 250 biler, der kører på alle lande i Europa og Skandinavien med alle former for gods.

Få den bedste og mest sikre transport af delpartier og stykgods

Hos DTK Road A/S råder vi over noget af det mest moderne og topsikre materiel, der findes på markedet. Det meste af vores materiel bliver sjældent mere end 3 år gammelt, før det bliver udskiftet, og alle vogne er udstyret med GPS-styring og overvågning. Det giver dig og os mulighed for at følge dit gods hele vejen, uanset hvor det befinder sig på ruten.

Samtidig ved du, at det bliver kørt sikkert og skånsomt på materiel, der er indrettet til transport af den type delpartier og stykgods, som du sender.

Vi kører med:

 • XL trailere med hæve-/sænketag til volumen transporter
 • ADR- og A-certificeret materiel
 • Joloda og PaperLiner trailere til papirtransporter
 • Box- og klimacontainere til sensitive, højværdi og temperaturregulerede varer

Desuden er vi godkendt transportør til stort set alle havne og lufthavne i Benelux, Tyskland og de nordiske lande.

Få fast kontaktperson, der kender både jer og transportbranchen

Hos DTK Road A/S er det altid den samme, faste kontaktperson, du taler med, hver gang du bestiller transport af dit tørgods. Det er folk, der brænder for spedition og transport, og som har været i branchen i mange år. Så de ved, hvad de snakker om, og hvad de har med at gøre.

Derfor har de også fået de nødvendige beslutningskompetencer til at aftale din transport, så du får det, som du vil have det. Det er muligt, fordi vi har en flad og meget service-minded struktur i DTK Road A/S og vores søsterselskaber. Derfor kan du være sikker på, at det du aftaler med din kontaktperson, er det vi gør.

Bestil din første transport i dag

Uanset hvilke LTL- eller stykgodstransporter du har behov for, så kontakt os i dag. Vi finder altid en løsning, du kan regne med. Brug kontaktformularen her på siden, ring på 73 67 02 40 eller send en mail til info@dtk-road.dk.
Administerende direktør

Spørgsmål?

Er du i tvivl om noget?
Vi hører gerne fra dig!

Bobby Helberg
Managing Director

T: +45 73 67 02 40
E: info@dtk-road.dk