FTL-transport – Full-load leverancer

FTL-transporter til Skandinavien og Nordeuropa

Har du behov for at levere Full-truckload-vognlæs med tørgods til kunder i Danmark, Skandinavien eller Nordeuropa, er DTK Road A/S en oplagt samarbejdspartner. Vi har over 100 køretøjer med daglige afgange til alle de skandinaviske lande, Tyskland og Benelux. Så vi har altid en lastbil i nærheden af, hvor du skal have transporteret tørgods fra. Kontakt os allerede i dag og få en sikker GPS-overvåget transport af dit tørgods.

Full-truckload eller FTL-transport er fagbetegnelsen for hele vognladninger af tørgods, der skal køres fra dit firma og afleveres hos et andet firma. Det kan både være mange paller med varer, som kunden har bestilt, eller store maskin- eller bygningsdele, der kræver specieltransport på en lastbil.

Her vil du naturligvis helst samarbejde med en transportpartner, der har mulighed for at stille med det rigtige materiel, og har den nødvendige størrelse til at kunne dække de destinationer, som du har behov for.

Desuden vil du gerne kunne følge dit tørgods hele vejen frem til kunden, og få besked fra transportøren, så snart denne har leveret varerne hos kunden. Så ved du, at varerne er kommet frem og kan sende kunden en faktura.

 

Få tryg og korrekt transport med DTK Road A/S

Vælger du DTK Road A/S, får du en transportpartner med de nødvendige muskler og den mest moderne teknologi – og vigtigst af alt det rigtige udstyr til at transportere dit tørgods på. For leverer du f.eks.

  • Papir
  • Større byggematerialer eller bygningselementer
  • Elementer til vindmølleindustrien
  • Stål eller stålkonstruktioner
  • Industrimaskiner og -gods
  • Større maskiner til byggebranchen
  • Farligt gods
  • Andre vare- og godstyper, der kræver særligt transportmateriel.

eller andre former for tørgods er det vigtigt, at transportøren har det rigtige transportmateriel.

Det har vi hos DTK Road A/S – og har du brug for transporter af andre typer produkter end tørgods, kan vi også klare det gennem søsterselskaberne i DTK Group, der er vores moderselskab.

Det gør os til en One-stop transportpartner, som kan opfylde ethvert transportbehov, uanset hvor specielt det gods er, som vi skal køre med.

Således kan vi stille med:

 • Joloda og PaperLiner trailere til papirtransporter
 • Boxtrailere til sensitive, højværdi tørgodsvarer
 • XL trailere med hæve-/sænketag til volumen transporter

Alt materiel er ADR- og A-certificeret materiel, ligesom vi er godkendt til at levere til stort set alle havne og lufthavne i Skandinavien og Nordeuropa.

 

Vi siger, hvad vi gør, og gør, hvad vi siger

Spørger du vores kunder, er den største fordel ved at samarbejde med DTK Road A/S, at vi siger, hvad vi gør, og gør, hvad vi siger. Din faste kontaktperson hos os har været i spedition- og transportbranchen i mange år, brænder for sit arbejde og har de nødvendige beslutningskompetencer til at føre de aftaler ud i livet, som I indgår.

Han eller hun skal ikke spørge nogen om og eller har den nødvendige indsigt i, hvad det er for specielkrav, du har brug for. Hos os får du en dedikeret person, der ved hvad det handler om, og kun lover det, han eller hun ved, at vi kan holde.

Så vil du have en nem, enkelt og bekymringsfri transport af dit tørgods, så kontakt DTK Road A/S i dag og få den full-load transportløsning, der passer præcist til jer.

Administerende direktør

Spørgsmål?

Er du i tvivl om noget?
Vi hører gerne fra dig!

Bobby Helberg
Managing Director

T: +45 73 67 02 40
E: info@dtk-road.dk